OSMANİYE / BAHÇE - Bahçe Halk Eğitim Merkezi

Talip DAŞTANOĞLU - Müdür

01.07.1955 Kars Arpaçay doğumluyum. İlkokulu, ortaokul ve Liseyi Arpaçay’da okudum. Erzurum Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler Bölümünden 1980 yılında mezun oldum. Öğretmenlik hayatıma 1982 Kayseri Merkez Sümer Ortaokulunda Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak başladım.1986 yılına kadar çalıştıktan sonra 1986 yılı haziran ayında Osmaniye Bahçe ilçesi Bahçe Lisesi müdürü olarak göreve başladım.1992 yılında Lisans tamamlama yaparak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tarih bölümünden mezun oldum.

1986–2010 arası Bahçe Lisesi Müdürlüğü görevinde kaldım. 2010 yılında Rotasyonla Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atandım.

30 yıllık hizmet süremde 26 yıllık müdürlük tecrübemi Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde çalışan arkadaşlarımla paylaşarak Bahçe’lilere en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız.

Yetişkin eğitimine gönül verenlerin ve yetişkin eğitimlerinden faydalanmak isteyenleri kurumumuza davet ediyoruz.