Ekm

İlçemizde Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce Mezunlara yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başladı.Kurslarımıza başvuruda bulunan öğrencilerin tercih durumlarına göre bir sayısal birde sözel sınıf oluşturuldu. 07 Haziran 2020 tarihine kadar sürecek olan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımıza  katılan öğrencilerimize başarılar dileriz.Görev alan öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Eyl

Bahçe İmam Hatip Ortaokulu Yönetici ve Öğretmenleri Kurum Müdürümüz Yakup ASLAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Bahçe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü iken Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atanan Yakup ASLAN'ı Yönetici ve Öğretmenleri yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.Bu ziyaretlerinden dolayı kurum olarak memnuniyet duyduğumuzu belirtir, teşekkür ederiz. Ayrıca 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını dileriz.Bahçe İmam Hatip Ortaokulu Yönetici ve Öğretmenleri iyi ki varsınız....

Eyl

Öğretmenlerimize yönelik 2019 Eylül Dönemi Mesleki Eğitim Çalışmaları Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'un konuşmları ile başladı.  Kurumumuz Müdürü Yakup ASLAN Başkanlığında toplanan Kurum  Yönetici ve Öğretmenlerimize Müdürümüzün  yeni döneme ait   bilgi paylaşımında bulundu.

Ağu

Okullar Hayat Olsun Projesi Etkinlikleri kapsamında açılan Yaz Okulları sona erdi.Kuran-ı Kerim (Elifba) Okuma,Futbol,Voleybol,Okçuluk vb. alanlarda açılan kurslarımıza yoğun ilgi vardı.Hem tatil yaparak,hem spor yaparak zamanını değerlendiren kursiyerlerimize (öğrencilerimize) teşekkür ediyoruz.Ayrıca bu etkinliklerde görev alan öğretici ve öğretmenlerimizede fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ağu

16 Temmuz 2019 tarihinde başlayan Türk İşaret Dili kursumuz 21 Ağustos 2019 tarihinde sona erdi.Katılım oldukça iyiydi.Kursta emeği geçen Eğitici Süreyya AÇIKGÖZ'e ve katılımlarından dolayı kursiyerlere teşekkür ederiz.

Tem

İlçe Milli Eğitim Müdür V.  Hasan UÇAR ve Şube Müdürü Hüseyin KISACIKOĞLU  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Kurumumuzun durumu hakkında bilgi verildi. Müdürlerimizin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Tem

Bahçe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü iken  Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne atanan Yakup ASLAN 02/07/2019 tarihinde yeni görevine başladı.Bahçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü iken Bahçe Anadolu Lisesine atanan Talip DAŞTANOĞLU'na hizmetlerinden dolayı teşekkür eder,Yeni görevinin hayırlı olmasını dileriz.

Haz

Kur'an-ı Kerim(Elifba) Okuma Kursu açılacaktır.Kursta eğitici olarak görev almak isteyenlerin dikkatine..

2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında Bağımlılıkla Mücadele Semineri Düzenlendi.

AÇIK LİSE SINAV YERLERİ BELİRLİ OLDU

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün "Mesleğim Hayatım" portalı yayında

Mrt

Kurumumuzda Karbonmonoksit zehirlenmesi ve alınacak önlemler konusunda eğitim verildi