Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü İlçemizde de törenlerle kutlandı.

Mrt

İlçemizde 12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Cansan İlkokulu Konferans Salonunda yapıldı. Programa Kaymakamımız Aziz Kayabaşı, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, İlçemiz kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ock

Millî Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi nedeniyle düzenlenen karne dağıtım törenlerine katılarak öğrencilerin sevinçlerini paylaştı.

Ock

Gazzeli Çocuklara Yardımlarımız Yola Çıktı.

Kas

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü, Bahçe Cansan İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programla kutlandı. Programa Kaymakamımız Aziz Kayabaşı, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, İlçemiz kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kas

11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BAHÇE'DE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU