Ock

Kurumumuz ile Osmaniye İşkur İl Müdürlüğü arasında işbirliği ile "Aşçı Yardımcısı" kursu açılacaktır.

Ara

İlçemiz Kaymakamı Sayın Müfit GÜLTEKİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir AKSOY ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan UÇAR ile beraber  yeni taşındığımız kurum binamıza  ziyaret bulundu. Kaymakamımız kurum binamızın bölümlerini gezerek incelemelerde bulundu.Bilgi aldı.  Ziyaretinden dolayı Sayın Kaymakamız Müfit GÜLTEKİN'e,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Üzeyir AKSOY'a ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hasan UÇAR'a teşekkür ederiz.

Ara

Bahçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak İlçe Halk Kütüphanesinden Bahçe İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü'nün boşalttığı binaya taşındık. Yeni yerimizde hizmet vermeye başladık Kurumuza  hayırlı olmasını diliyoruz.Derslik, Atölye,bölüm ve odalarıyla daha iyi imkanlara sahip olduk. Kurumumuz İlçemiz Cumhuriyet Mah. eski Bahçe MYO arka tarafı veya Bahçe Şehit Furkan Anadolu İHL yanında bulunmaktadır.HER ZAMAN HER YERDE HER YAŞTA EĞİTİM İÇİN BAHÇE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ SİZLERİ BEKLİYOR....

Ekm

İlçemizde Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce Mezunlara yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başladı.Kurslarımıza başvuruda bulunan öğrencilerin tercih durumlarına göre bir sayısal birde sözel sınıf oluşturuldu. 07 Haziran 2020 tarihine kadar sürecek olan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımıza  katılan öğrencilerimize başarılar dileriz.Görev alan öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün "Mesleğim Hayatım" portalı yayında