Mrt

Bahçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak açılan Elde Türk İşlemeleri Kursumuzda yapılan çalışmalar göz doldurdu.Emeği geçen Öğretmen ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz

Mrt

"Destanlar yazıldı zalime karşı, Mazlumun duası kapladı arşı, Uğruna yazıldı istiklal marşı; Zemin kan kırmızı, ayyıldızı ak, O mübarek bayrak, işte bu bayrak!"

Koronavirüs(Covid-19) Hakkında Bilgilendirme

Mrt

Milli Eğitim Baknlığı'nca; Çocukların gelişim sürecinde etkin rol model olan velileri pratik bilgilerle daha aktif şekilde desteklemek amacıyla hazırlanan "BİZDEN" adlı aylık bültenin Mart sayısı yayımlandı.

Yeni Koronavirüs (COVID-19)

Koronavirusler (CoV), soğuk algınlığından Orta Doğu Solunum Sendromu (MERS-CoV) ve Şiddetli Akut Solunum Sendromu (SARS-CoV) gibi daha ciddi hastalıklara kadar çeşitli hastalıklara neden olan büyük bir virüs ailesidir. Daha fazla bilgi almak için:

Sağlık Bakanlığı https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/bulasici-hastaliklar/2019-n-cov.html web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şbt

Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri Şubat  Ayı Toplantısı Osmaniye Merkez Yahya Mazlum Halk Eğitimi Merkezinde Yapıldı

Şbt

İlçemiz Atatürk Ortaokulu'nda; Öğrenci ve velilerin birlikte kitap okuma sevgisi kazanacakları, gelecekte, okuyan okumayı bir alışkanlık haline getiren bireyler yetiştirmeyi amaçlayan "Ailem Kitap Okuyor, Hayallerim Büyüyor" Projesi öğrenci ve aileler tarafından büyük ilgi gördü.

Şbt

Ustalar Kursiyerlerle Buluşuyor Kapsamında El sanatları Öğretmeni İle Kursiyer buluşma gerçekleştirildi.

Şbt

Osmaniye İşkur İl Müdürlüğü ile Bahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Bahçe Halk Eğitim Merkezinde istihdama yönelik Aşçı Yardımcısı Kursumuz 27 Ocak 2020 tarihinde 12 Kursiyer ile başladı.

Ara

İlçemiz Kaymakamı Sayın Müfit GÜLTEKİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir AKSOY ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan UÇAR ile beraber  yeni taşındığımız kurum binamıza  ziyaret bulundu. Kaymakamımız kurum binamızın bölümlerini gezerek incelemelerde bulundu.Bilgi aldı.  Ziyaretinden dolayı Sayın Kaymakamız Müfit GÜLTEKİN'e,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Üzeyir AKSOY'a ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hasan UÇAR'a teşekkür ederiz.

Ara

Bahçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak İlçe Halk Kütüphanesinden Bahçe İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü'nün boşalttığı binaya taşındık. Yeni yerimizde hizmet vermeye başladık Kurumuza  hayırlı olmasını diliyoruz.Derslik, Atölye,bölüm ve odalarıyla daha iyi imkanlara sahip olduk. Kurumumuz İlçemiz Cumhuriyet Mah. eski Bahçe MYO arka tarafı veya Bahçe Şehit Furkan Anadolu İHL yanında bulunmaktadır.HER ZAMAN HER YERDE HER YAŞTA EĞİTİM İÇİN BAHÇE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ SİZLERİ BEKLİYOR....

Ekm

İlçemizde Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce Mezunlara yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başladı.Kurslarımıza başvuruda bulunan öğrencilerin tercih durumlarına göre bir sayısal birde sözel sınıf oluşturuldu. 07 Haziran 2020 tarihine kadar sürecek olan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımıza  katılan öğrencilerimize başarılar dileriz.Görev alan öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.