Ekm

Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı  Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 31 Ekim 2019 tarihinde Saat:10:00 da müdürlüğümüzde yapılacaktır.Toplantıya katılımınız bekler saygılar sunarız.

Ekm

Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılında görev alacak usta öğreticilerin değerlendirmeye esas puanları yayınlanmıştır.

Eyl

Açık Öğretim Okulu Kayıt yenileme ve Yeni Kayıt işlemleri devam ediyor.Belirtilen takvim çerçevesinde kayıt yenileme veya yeni kayıt işlemlerini yapılması gerekmektedir.

Ağu

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında görevlendirilecek Usta Öğretici duyurusu ektedir.

Tel Kırma Kursu Açılacaktır...

F klavye(Standart Türk Klavyesi) Kursu Açılacaktır..

Şbt

Kurumumuzda "Elde Türk İşlemeleri" kursu açılacaktır.Kursta eğitici olarak görev almak isteyenlerin dikkatine

Şbt

Kurumumuzda "Geleneksel El Nakışları" kursu açılacaktır.Kursta eğitici olarak görev almak isteyenlerin dikkatine

Şbt

Kurumumuz ile Osmaniye İş-Kur İl Müdürlüğü İşbirliğinde Aşçı Yardımcısı ve Yöresel Kilim Dokuma kursları açılacaktır.

Ekm

Kurumumuzda "Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi" kursu açılacaktır.Kursta eğitici olarak görev almak isteyenlerin dikkatine

Eyl

2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU SONUÇLARI BELLİ OLMUŞTUR.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Web Portalı hizmete girmiştir.

Ağu