Yakup ASLAN - Müdür

1968  tarihinde Osmaniye ili Bahçe ilçesinde  doğdu. İlk öğrenimini  Bahçe de, Ortaokulu Düziçi nde ve Lise öğrenimini Gaziantep de tamamladıktan sonra Dicle  Üniversitesi Siirt Eğitim Yüksekokulu  Sınıf  Öğretmenliği bölümünden mezun olup, Mardin Ömerli Salihköy İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak 1990 yılında göreve başladı. Osmaniye  İli Bahçe ilçesinde sırasıyla öğretmenlik,okul müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, Bahçe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Lisans Tamamlama Sosyal Bilgiler Bölümü,2013 yılında Toros Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Tezsiz bitirdi.20.12.2013  tarihinde Bahçe İmam Hatip Ortaokulu  Müdürü olarak göreve başladı. Bu görevden 02/07/2019 tarihinde ayrıldı Aynı tarihte Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak göreve başladı.Halen bu görevi sürdürmektedir.Yakup ASLAN evli ve 2 çocuk babasıdır.