Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlik Programımız Coşkuyla Kutlandı.

1-7 Haziran tarihleri arasında Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri" başladı. Bahçe Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen programa Bahçe Kaymakamı Sayın Aziz KAYABAŞI, Belediye Başkanı İbrahim BAZ,Cumhuriyet Savcısı Nesrullah ERDOĞAN,İlçe Emniyet Müdürü Kemal ADIR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir AKSOY,Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr.Ahmet KOCAER, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri,kursiyerler ve aileleri katıldı.

İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan programın devamında açılış konuşması Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yakup ASLAN tarafından yapıldı. Kurum Müdürü Yakup ASLAN,Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından ,hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi,,tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Haziran ayının ilk haftasının "Hayat Boyu Öğrenme Haftası"olarak kutlandığını,söyledi.Spor ve Müzik etkinliklerinin ardından sergi açılışı yapıldı.İlçe Kaymakamımız Sayın Aziz KAYABAŞI,Bahçe Belediye Başkanı İbrahim BAZ ve Eşleri Protokol ile birlikte sergi alanını gezerek eserler hakkında bilgiler aldılar.

Bu vesile 1-7 Haziran "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize,ayrıca sürece katkı sunan okul ve kurumlara, kurum personellerimize ,öğretmenlerimize,usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz.

07-06-202207-06-202207-06-202207-06-202207-06-202207-06-202207-06-202207-06-2022

Yayın: 06.06.2022 - Güncelleme: 07.06.2022 15:19 - Görüntülenme: 99