İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde kutlandı. Kutlama töreni, Bahçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Hükümet Konağı Bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla burada sona eren törenin ardından kutlama programı Bahçe Şehir Stadyumunda devam etti.

Şehir Stadyumunda yapılan kutlama programına, İlçemiz Kaymakamı Sayın Aziz KAYABAŞI, Belediye Başkanı İbrahim BAZ, İlçe Jandarma Komutanı Osman Salih İNCE, İlçe Emniyet Müdürü Kemal ADIR, Kurum Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlarımız katıldı.

Programda  Kaymakamımız Aziz KAYABAŞI ve Belediye Başkanı İbrahim BAZ, öğrencilerin ve vatandaşlarımızın bayramını kutladılar. Daha sonra İstiklal Marşının okunması ile başlayan, Kutlama töreni gününün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerinin ardından Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce  açılan kurslara katılan öğrenciler tarafından okçuluk ve tekvando gösterileri ile devam etti. Çeşitli dallarda düzenlenen yarışmaların akabinde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile tören sona erdi.Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak programa katıldık.Spor gösterilerinde emeği geçen Ömer KEKLİKÇİ hocamıza ve spor gösterilerine katılan kursiyer öğrencilerimize teşekkür ederiz. Daha nice 19 Mayıslarda Gençlerimizle buluşmak dileğiyle.

20-05-202220-05-202220-05-202220-05-202220-05-2022

Yayın: 20.05.2022 - Güncelleme: 20.05.2022 11:48 - Görüntülenme: 56