Haz

1-7 Haziran tarihleri arasında Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri" başladı. Bahçe Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen programa Bahçe Kaymakamı Sayın Aziz KAYABAŞI, Belediye Başkanı İbrahim BAZ,Cumhuriyet Savcısı Nesrullah ERDOĞAN,İlçe Emniyet Müdürü Kemal ADIR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir AKSOY,Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr.Ahmet KOCAER, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri,kursiyerler ve aileleri katıldı.

Haz

1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde açılan "Sergi" kurumumuz yöneticileri,öğretmenleri,usta öğreticleri ve kursiyerlerle birlikte gezildi.Yapılan el emeği,göz nuru incelendi.Eserler hakkında bilgiler alındı.Kurum müdürü Yakup ASLAN serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Haz

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl ikinci kez kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası, Millî Eğitim Bakanımız Sayın  Mahmut ÖZER'in katıldığı açılış töreniyle başladı.

May

Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde Hayat Boyu Öğrenme Haftası  Etkinlik Programı 06 Haziran 2022 Pazartesi Saat:10:00'da kurum binasında yapılacaktır. Etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

May

Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde "Geri Dönüşüm" ve "Sıfır Atık" malzemelerden Kütüphane kuruldu.

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

May

İl Planlama Kurulu İstişare Toplantısı 11/05/2022 Çarşamba Günü saat:10:00'da Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde yapıldı.

Nis

Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü giriş ve koridorları yeniden düzenlendi.Kurum  öğretmen,usta öğretici ve kursiyerlerin katılımıyla hizmet binası girişinde çalışmalar yapıldı.

Nis

"Milli Egemenlik Haftası" nedeniyle İlçemizde öğrenin gören öğrencilere yönelik "Hacivat Karagöz Oyunu" sergilendi.

Nis

Ramazan ayında, Kur'an-ı Kerim'in öğrenilmesi ve okunması başta olmak üzere dini eğitim ve etkinlikleri içeren kurs programları Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak düzenlenmekteyiz.Bu amaçla herkesi Kur'an Öğrenmek için Halk Eğitime bekliyoruz.

Nis

Antalya'da 28-30 Mart 2022 tarihlerinde yapılan "Halk Eğitimi Merkezleri İdari Personel Eğitimi" hakkında Kurum Müdürü Yakup ASLAN tarafından kurum  personeli  bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıl Dönümü ilçemizde de kutlandı.

Mrt

İlçemiz Kaymakamı  Sayın  Aziz KAYABAŞI ;Bahçe Belediye Başkanı İbrahim BAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir AKSOY  beraberinde kurumumuza ziyarette bulundular.  Kurslarımızı gezerek kurs öğretmenleri,usta öğreticilerin  ve kursiyerlerin yaptığı  çalışmaları yerinde inceledi. .Sayın Kaymakamımız Bahçe Halk Eğitimi  Merkezi Müdürlüğü hakkında bilgi aldıktan sonra kurumdan ayrıldı.Katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.