Tem

Kaymakamımız Aziz Kayabaşı ve Protokol Mensupları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Dolayısıyla Bahçe Şehitliğini Ziyaret Ettiler

Ağcabey Camii ibadete açıldı. Hayırlı Olsun.

Bahçe Şehir Stadyumunda  "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinliklerle kutlandı.

Bahçe Kaymakamlığı ile  Bahçe Belediyesi işbirliğinde;   Bahçe Halk Eğitimi Merkezi ve  Bahçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce hazırlanan  Hayat Boyu Öğrenme Haftası ve Çocuk Oyunları Şenliği  Kutlama Programız  birlikte gerçekleştirildi.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Bahçe'mizde de coşkuyla kutlandı.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı halk eğitimi merkezlerinde son 6 ayda açılan 354 bin 72 kurstan toplam 6 milyon 81 bin 680 vatandaş yararlandı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü İlçemizde de törenlerle kutlandı.

Mrt

İlçemizde 12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Cansan İlkokulu Konferans Salonunda yapıldı. Programa Kaymakamımız Aziz Kayabaşı, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, İlçemiz kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.