Haz

Ücret yatırıp kaydı otomatik olarak yenilenmeyen öğrencilerimizin sınav bölgelerini kontrol etmeleri gerekmektedir.

Sınav bölgesi boş olan öğrencilerimizin kayıt yenilemeleri, Halk Eğitimi Merkezleri veya 444 06 32 MEBİM aracılığıyla kendilerine uygun sınav bölgesini seçtikten sonra yapılacaktır aksi takdirde otomatik  kayıt yenilemeleri yapılmayacaktır.

May

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanında Aşçı Yardımcılığı, Pastacılık, Kantin İşletmeciliği Kursları açılması planlanmaktadır. Kursa kayıt yaptırmak isteyenlerin Bahçe Halk Eğitimi Merkezine gelerek şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Nis

Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi ilk kayıt ve ve kayıt yenileme işlemleri ile Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinin kayıt yenileme işlemlerinin 17 Mayıs 2021 tarihinden 18 Haziran 2021 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

May

AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI 2020 - 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. DÖNEM SINAVLARI 03 Temmuz 2021 tarihi saat 09.30' dan 07 Temmuz 2021 tarihi saat 23.59' a kadar  ONLİNE (ÇEVRİM İÇİ) olarak yapılacaktır.

Resmi yazı için tıklayınız.

Nis

Açık Öğretim Lisesi 2020-3. Dönemi kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemleri 26 Nisan Pazartesi günü başlayıp 10 Mayıs Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir.

Nis

Kurumumuzda F klavye Kursu açılacaktır. Kursa başvuru yapmak isteyenlerin Bahçe Halk Eğitim Merkezine gelerek şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Duyuru Detayı için tıklayınız.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ WEB SAYFASINDAKİ DUYURU ektedir.

5-6 Aralık 2020 tarihlerinde yapılması planlanan fakat Covid-19 salgını nedeniyle alınan yeni tedbirler kapsamında ileri bir tarihe ertelenen Açık Öğretim Okullarının 2020-2021 eğitim öğretim yılı 1. Dönem Sınavları, Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden online (çevrimiçi) olarak  25 Şubat 2021 tarihinden itibaren yapılmaya başlanacaktır.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından  online olarak yapılacak sınavlara, Açık Öğretim Okulları öğrencileri, Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden öğrenci numaraları ve şifreleri ile katılabilecektir. Online sınavlara internet erişimi olan telefon, tablet, laptop, masa üstü bilgisayar vb. araçlarla girilebilir.

1.Dönem Sınav sonuçları açıklandığı zaman 2. Dönem Sınavları için kayıt işlemleri başlatılacaktır.

Açık Öğretim Okullarının 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. Dönem online sınavları da 25 Mart 2021 tarihinde başlayacaktır.

Online(çevrimiçi) sınavlara ait detaylı bilgiler ve Örnek sınav uygulamasına yönelik videolar önümüzdeki günlerde okulumuzun internet sitesinden paylaşılacaktır.