Haz

Usta Öğretici olmak isteyenlere yönelik Oryantasyon kursumuz başlıyor.Kursumuza katılmak isteyenlerin 17 Haziran 2022 tarihine kadar Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlgililere ilanen duyurulur.

Haz

Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yaz döneminde özellikle çocuk ve gençlerimize yönelik Spor,Müzik,Kur'an-Kerim(Elif-Ba) Çocuk Oyunları,Meslek Edindirme vb. kurslar açılacaktır. Herkesi kurslarımıza bekliyoruz.

Haz

Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, VII.Bölge Müdürlüğü Osmaniye Şubesi Müdürlüğü işbirliği ile Bahçe Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan "Avcı Eğitimi" kursumuz 25 Mayıs il 01 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılmıştır. Kursa katılıp başarı gösteren kursiyerlerimizi ve kursumuzda sağladığı imkanlar nedeniylede Bahçe Belediyemize de ayrıca teşekkür ederiz.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. DÖNEM  KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

-17 yaşını bitirip 18 yaşından gün alan (30 Haziran 2005 ve öncesi doğumlu olup), öğrencilik durumu : silik, donuk ve aktif öğrencilerimiz için-

11 NİSAN 2022 TARİHİNDEN 29 NİSAN 2022 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR YAPILACAKTIR.

Sınav Uygulama Takvimine Ulaşmak İçin Tıklayınız.