CNC Kursu Resimlerimiz

Şbt

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Güncellenen Kurs Programları Listesini Yayınladı.

Şbt

Halk Eğitim Usta Öğretici Oryantasyon Kursu açılacaktır.

Şbt

Karderesi köyünde El Sanatları Alanında Kurs Açılması Planlanmaktadır.

Şbt

Okul öncesi Çocuk Gelişimi ve eğitimi kursu açılacaktır.

Şbt

MEB Destekleme ve Yetiştirme kursları sistemi açıldı.

Şbt

Bahçe Halk Eğitim Merkezi ile Osmaniye İşkur İl Müdürlüğü ile işbirliğiyle açılan "Yöresel Kilim Dokuma Kursu" başvuruları başlamıştır. Başvurular Bahçe Halk Eğitim Merkezine yapılacaktır.

Başvuru için gerekli evraklar:Kimlik ve Diploma.

Şbt

Bahçe Halk Eğitim Merkezi ile Osmaniye İşkur İl Müdürlüğü ile işbirliğiyle açılan "CNC Kursu" başvuruları başlamıştır. Başvurular Bahçe Halk Eğitim Merkezine yapılacaktır.

Başvuru için gerekli evraklar:Kimlik ve Diploma.

Şbt

Kongreye ait detaylı bilgilere ve başvuru formuna http://egitimahlakkongresi.meb.gov.tr/ adresinden ulaşılmaktadır.

Şbt

Bahçe Halk Eğitimi Merkezinde Kadın İş Giysileri Dikimi kursu açılmıştır.

Şbt

Bahçe Halk Eğitimi Merkezinde Muay Thai Sarı Kuşak Kursu açılmıştır.

Şbt

Haftasonları Okçuluk Kursu Açılacaktır.

Şbt

Pastacılık Kursu Başlayacaktır.Başvurmak isteyenlerin Bahçe Halk Eğitim merkezine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kurumumuzda Bilgisayar İşletmenliği(operatörlüğü)kursu açılacaktır.

Ekm

Bahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı  Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 31 Ekim 2019 tarihinde Saat:10:00 da müdürlüğümüzde yapılacaktır.Toplantıya katılımınız bekler saygılar sunarız.